Online Marketing

Wil je online sterker aanwezig zijn en de juiste doelgroep aantrekken?

Bij digitale marketing draait het allemaal om strategische campagnes. Kort gezegd: Hoe kun je potentiële klanten bereiken, op het moment dat ze op zoek zijn naar je dienst en/of product?

Alles begint met de juiste boodschap, bij de juiste doelgroep. En ja, net daar kunnen we voor zorgen!

Hulp nodig bij de een van deze marketingmiddelen?

E-mailmarketing

Bij e-mail marketing gaan we gerichte e-mails verzenden zodat de juiste boodschap bij de doelgroep terecht komt. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief voor potentiële of bestaande klanten of gewoonweg je eigen personeel.

Search Engine Optimization (SEO)

Bij SEO gaan we je website verbeteren met als doel een hogere positie in de zoekresultaten van een zoekmachine. Hoe beter je SEO is, hoe groter de kans dat bezoekers op je website zullen klikken.

Search Engine Advertising (SEA)

Bij SEA gaan we gericht adverteren met behulp van Google Ads om je doelgroep te bereiken. In de Google kom je via SEA terecht boven of onder de ‘normale’ zoekresultaten.

We kunnen ook adverteren op een van de partner websites van Google. Ze stellen ruimte beschikbaar op hun website om te adverteren.

Social Media Beheer

Sociale media management voor je bedrijf is de laatste jaren echt een must. Spring niet alleen mee in deze trend, maar ga ook juist aan de slag met je online visibiliteit.

Ben je nog niet te vinden op sociale media, maar zou je hier wel graag werk van maken?

We geven graag advies over welke platformen het belangrijkste zijn voor jouw doelgroep. Hierna kunnen we deze samen opstarten en ook beheren.

Ook als je wel al aanwezig bent op sociale media, maar het graag (een deel) zou uitbesteden kun je ook bij ons terecht. We nemen graag het beheer van je over zodat je je volledig kan concentreren op de kern van je zaak.

Meer informatie of een afspraak boeken?

Contacteer ons hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contact of vragen