IT Management
as a Service

YPconsilium wil met dit concept zich in uw schoenen zetten. Meedenken hoe we uw bedrijf efficiënter kunnen laten werken conform budgetten en strategische doelstellingen.

IT Management as a Service illustratie

Wat zijn de voordelen van IT Management as a Service?

YPconsilium heeft dankzij zijn vakkennis,
ervaring en breed netwerk meer inzicht wat IT mag kosten. Zo kunnen wij verifiëren of uw huidige IT-leverancier u het juiste bedrag aanrekent of worden u allerlei verdoken diensten aangerekend die u niets opbrengen.

de juiste oplossingen voor uw noden voorstellen, dit in een duurzame en onderhoudbare architectuur. IT-oplossingen die goed geïntegreerd zijn kunnen leiden tot minder manuele processen en aldus efficiëntere werking in uw dagdagelijkse activiteiten.

er wordt een duidelijke strategie bepaald die in lijn is met uw strategische doelstellingen en voldoende future-proof. Wij volgen close alle technologische trends en trachten de klant nuttig advies uit te brengen hoe uw IT-strategie bij te sturen.

Veel en verschillende oplossingen worden in een bedrijf gebruikt, zonder duidelijke integratie tussen de verschillende systemen en dikwijls beperkt gebruik van de aangeboden functionaliteiten, niettegenstaande de klant hier (deels) voor betaalt.

YPconsilium helpt in “rationalisatie-oefeningen” van het IT-landschap en helpt de klant in het bepalen van nieuwe software, selectie van vendor en implementatie van de oplossing (inclusief opvolging na ingebruikname van de oplossing)

YPconsilium helpt klanten intransitieprogramma’s, zowel op vlak van organisatie, technologie, sourcing en human capital.

Meer informatie of een afspraak boeken?

contact of vragen