Freelancers

Illustratie teamwerk

Wat we zoeken

Door het grote aantal klantaanvragen die we binnenkrijgen voor consultancy profielen, doen we regelmatig beroep op consultants op freelancebasis. 

Door de jaren heen hebben we een netwerk van freelancers opgebouwd waar we op kunnen terugvallen. Dit stelt ons in staat de meest geschikte match te vinden voor de klant en de meest interessante projecten aan ons netwerk van consultants aan te bieden. 

Wij zijn continue op zoek om ons netwerk uit te breiden met freelance IT-consultants. Specifiek zoeken we volgende profielen: 

Staat jouw expertise hier niet bij? Geen probleem, contacteer ons toch even. De kans is reëel dat we toch een opportuniteit weten te vinden.

Jouw rol

Die zal eruit bestaan om de klantennoden op een zo kwalitatieve manier in te vullen. Dit doe je door je verworven kennis in te zetten bij toonaangevende bedrijven voor het project waarvoor je gekozen bent.

Je hebt relevante en aantoonbare ervaring binnen je expertisedomein.

Je spreek Nederlands en/of Frans en/of Engels. 

Wat wij bieden

puzzelstuk

Ontzorging

Aangezien we ons netwerk als een absolute meerwaarde aanzien, zorgen wij ervoor dat je geplaatst wordt tegen een eerlijke dagvergoeding. Dit komt zowel jou, de klant en ons ten goede en is een cruciale basis om vertrouwen en lange termijn samenwerkingen uit te bouwen. 

We zoeken een ideale match tussen de opdracht en jouw expertise, voorkeuren en wensen. 

puzzelstuk

Permanente individuele begeleiding

We ondersteunen je waar we kunnen zodat jij je kunt focussen op onze klant. Via onze partners bieden we je tal van opleidingsmogelijkheden aan. Zo stimuleren we je groei en je verdere carrière. Daarnaast zal er continue individuele coaching zijn door één van onze experten.

puzzelstuk

Correctheid

We streven ernaar om je facturen correct en tijdig uit te betalen. Ook jij hebt lopende kosten en ontvangt graag tijdig je loon; wachten op verlopen facturen is iets dat je dan kan missen als kiespijn. Innovatieve durvers worden beloond met een financiële boost! 

puzzelstuk

Wellbeing

In samenspraak met de klant wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke work-life balance. Flexibele werkuren samen met remote werken in functie van het resultaat worden op jouw maat met de klant afgestemd. Dit zullen jouw prestaties enkel ten goede komen. Tussendoor kun je je batterijen opnieuw opladen dankzij onze gezellige en lekkere “get together”-events.

Ben jij op zoek naar interessante en uitdagende opdrachten in IT? YPconsilium laat jou excelleren op projecten voor toonaangevende bedrijven, die perfect in jouw straatje passen. Twijfel niet langer, stuur ons je CV en boek een afspraak.

Solliciteer nu!

contact of vragen